Want a bigger penis? Enlarge it At Home Using Just Your Hands! | Tired of ads on this site? | Stay Hard as Steel!!! | Male Multiple Orgasm Discover your full Abilities! |
Started by #288576 [Ignore] 17,Aug,12 05:14
New Comment Rating: 3 Similar topics: 1.Gay And Straight Stories 2.First Gay Experience? 3.Experience with Craigslist Personals:) 4.would love 1st time gay experience :) 5.Does the first experience cause other experiences? Comments: | ||
My first orgasm was with a boy. I was 12 and when I went to my cousin's house we always played with each other's dicks. I usually had a magazine from my dads collection. We would try to fuck but never thought about lube. So no penetration. But we mutually masturbated and I can in my cousin's hand my first time.
I've wanted to play with cocks secretly ever since. I don't really want to suck cock. I just want to jerk someone off and get jerked off.
Bet Sir-Skittles would help you.
We met up from some website and I sucked him off
👉 /blogs/55554.html 👈
A sorsfordulóm az lett amikor szexfilmeken láttam ahogy kurvákat
seggbe is baszák - azon elgondolkoztam !
Nekem is van segglukam - ez milyen lenne nekem ?
Mivel kíváncsi lettem készitettem egy kicsit nagyobb műfaszt, mint az enyém !
Sokáig készült, és csiszolás közbe néha megsimogattam a készülö faszt a pincébe,
magammal incselkedve máris azon járt az agyamvajon milyen lesz !?
Hát mire oda jutottam, hogy meztelen seggel fölé álljak, a sok várakozástól nagy
izgalommal, gugoltam rá !
Még hozzám se ért, de már zsibongott a segglukam, és gyorsabban szedtem a levegőt !
Jaj, már messziről éreztem a csupasz seggem, alatta a fasz hegyét, és egész testembe megrázkódtam
ahogy a műfasz vége az ánuszomhoz ért ! .....Jaj. .....jött....belém.......feszítette szét a segglyukam,
és először érzett furcsa érzéstől sikamlós vágycseppeket lövelt ki a faszom !
Azt hittem elélveztem, de nem !......A bennem lévő, seggem kitömő fasztól megvonaglott az egész testem,
és vad vággyal, és ellenállhatatlan hirtelenséggel martam rá a faszomra.....és pár húzás után, sokkal beljebbről,
mint máskor, forróbban, és erőssebben löveltem ki a nedvem ! .......
.Oh, jaj....ezt soha se felejtem.....ez volt életem legerősebb elélvezése !!!
Óriási hatással volt rám, én Géza meg lettem baszva, fel lettem csinálva !
Az mit sem számított, hegy az csak egy műfasz volt, én akkor is egy csodának éreztem a felfedezett seggem !
Nem csoda, hogy eztán még nagyobb kívánással vártam az alkalmakat és állandóan erre gondoltam !
Türelmetlenűl vártam a kövezkező lehetőséget !.......nem tudtam betelni vele, reggelente a munkahelyen verseket
írtam magamról, a faszomról és a seggemről !.....
Szerelmes lettem a saját magam izgatásába, felhevűlt kéjelgésembe, de főleg abba, hogy én Géza megbaszom saját magam ! Igy lettem biszex és azóta is áldom a sorsom !
Straight x
I’ve haven’t yet had the privilege of having cock but I got my toy and I’m ready
New Comment Go to top