Want a bigger penis?
Enlarge it At Home
Using Just Your Hands!

Male Multiple Orgasm
Discover your full Abilities!

Become an expert in
pussy licking!
She'll Beg You For More!

Get Paid For
Using Social Sites!

Het kleine cafeetje

to Bertdam blog   to recent blogs

By Bertdam [Ignore] 12,Mar,20 10:25   Pageviews: 39

Ik dacht dat het weer eens tijd werd om wat te gaan stappen in de naburige stad waar zeker een paar leuke kroegjes waren ,dus stapte ik in de auto en was ik met een half uurtje in de stad.
Zo liep ik langs een kleine zaak waar de deur open stond en er uitzag als een bruin café en waar leuke muziek klonk, ik stapte naar binnen en ging aan de bar zitten aan het eind zaten nog drie mannen.
De barman kwam naar me toe en vroeg wat ik wilde drinken, ik bestelde een biertje en even later zette hij een glas sprankelend bier voor me neer.
“Kom je hier uit de buurt”, vroeg de barman die waarschijnlijk een praatje met me wilde maken, “Nou min of meer ik kom uit Warmond”, en nam een slok van het bier.
Het is rustig vanavond merkte ik op en de barman beaamde dat,” ja doordeweeks is meestal wat rustiger dan in het weekend”.
De barman spoelde ondertussen zijn glazen en liep dan naar één van de andere mannen die zijn aandacht vroeg, de barman kwam weer bij me staan en vroeg of ik een biertje van die man wilde , ik knikte en mijn glas werd weer gevuld.
De man stapte van zijn kruk en liep op me af, “Ik heet Leo en heb je nog nooit hier gezien kom je uit de stad ?”, ik schudde mijn hoofd, “ Bert , en ik kom uit Warmond”, gezondheid” en ik nam een slok.
“Nou Bert uit Warmond hoe vind je hier?” ,Vroeg Leo , “leuke zaak” antwoorde ik “en goed bier“.
We dronken beide ons biertje toen Leo me opperde me wat leuks te laten zien waar deze zaak nogal bekend om was, ik had niet veel zin maar was toch wel nieuwsgierig en volgde Leo door de zaak.
We liepen langs de twee andere mannen, die Leo terloops voorstelde als Bram en Sam en Sam dat was een grote gespierde neger, “Hallo”, groette ik de mannen die me nou keurig observeerde.
We liepen naar een deur aan het eind van de bar Leo ging me voor in een half verlichte ruimte waar alleen een soort stoel stond die er wel wat vreemd uitzag ,“Zo dus dit is het” ,vroeg ik, “ Ja” zei Leo, “wat vind je ervan?”, ” opvallend” vond ik.
Sam en Bram stonden nu ook in de ruimte, ik had het alweer gezien en wilde ik weg maar de neger stond voor de deur en hield me tegen zo zag ik ook hoe de barman de deur van de bar sloot.
De neger pakte me bij mijn handen en met twee klikken zetten Leo een handboei op mijn polsen en trokken me over de rugleuning van de stoel waar de handboeien aan de zitting werden vast gezet.
Ik protesteerde heftig maar de aardige Leo had nu een dikke stok in zijn hand en sloeg daarmee hard op mijn billen.” kop houden opa” sneerde hij, .” Anders krijg je meer klappen”
Terwijl de andere stonden te high fiven Kwam de barman ook binnen,” Nou de zaak is op slot”. Melde de barman, “ laten we maar beginnen ik heb wel zin in deze dikzak”
“Hoe zwaar ben jij eigenlijk opa” ,de stok op mijn rug leggend ,“150” antwoordde ik beschaamd, “we hebben je niet gehoord opa nog eens en dan luider, “150 kilo” riep ik.
“Dat is wel te zien ook, wat een dikke pens en hij is zeker zwaarder dan die Frans uit de damstraat” de barman liep naar een schakel bord en de tot dan toe matig verlichte ruimte gingen nu de schijnwerpers aan en zette me in het volle licht.

Bram kwam achter me staan ,maakte mijn riem los en trok mijn rits open om vervolgens mijn broek en onderbroek op mijn hielen te duwen waar Sam al klaar stond om mijn kleren weg te halen en mijn enkels met Ty-raps aan de stoel vast te zetten.
Daar stond ik dan in mijn blote reet om bekeken te worden , “Kijk eens wat we hier hebben een geschoren dikzak” , merkte Leo open stak zijn hand onder mijn ballen.
Sam kwam voor me staan en trok abrupt mijn shirt over mijn hoofd naar beneden en was nu dus helemaal naakt.
Ik protesteerde hevig maar Leo liet me weten me meteen me op mijn dikke reet te slaan als ik me kop niet hield, dus besloot ik me verder maar rustig te houden en af te wachten wat ze met me van plan waren.
De barman had zijn iPhone gepakt en richtte die op mijn gezicht, ”Zo dikzak hoe heet jij ? “ , vroeg hij, maar ik antwoordde niet tot Leo me met de stok in mij zij porde.
“Bert”, stamelde ik,” en hoe heet Bert nog meer ?”,” Dam ,Bert Dam” antwoordde ik . “luider Bert we verstaan je niet”,” Bert Dam”, riep ik luid. ”goed zo en hoe zwaar is Bert Dam?”,” 150 kilo”.
“Ga je de film op het internet zetten”, vroeg Bram, “Ja vast en zeker ,morgen staat ti op mijn vlog”.
Bram kwam naast me staan en kneep me met één hand in mijn tiet en de ander dwaalde over mijn billen, “wat een tieten heeft die gozer hij heeft bijna grotere tieten dan mijn wijf”, scandeerde Bram .
“Nou wie gaat er het eerst” vroeg de barman en ze wilde alle drie wel maar de barman vond dat Leo de dikzak hier had gekregen dus die mocht eerst .
Leo kwam achter me staan en haalde zijn vingers door mijn bilspleet wat bij mij een lichte rilling teweeg bracht, “hij geniet nu al”, riep Leo. en zakte af naar mijn ballen waar hij mijn lul pakte.
“Gaan we nog stijf worden opa” terwijl hij aan mijn lul trok ,” of ben je soms impotent hij zou nou toch wel een stijve moeten hebben”, beweerde Leo ,” nou niks hoor hij is impotent jongens”
Leo concentreerde zich nu op mijn anus en als ik zijn vinger er over voelde gaan rilden ik weer.
Hij probeerde zijn vinger door mijn anus te duwen wat niet lukte, “allematig wat is die gozer strak” maar daar kwam de barman al aan met een klontje boter, die werd nu over en rond mijn anus gesmeerd.
Ik kreunde zachtjes als Leo zijn vinger door mijn anus naar binnen duwde en keek naar Sam die al die tijd met een big smile naar me had staan kijken, “Nou dikke wij gaan nog pret maken samen als ik aan de beurt ben. Bram moest er om lachen, ondertussen duwde Leo twee vinger door mijn sluitspier.
De barman vroeg of hij me ook ging fisten maar Leo kreeg maar met moeite drie vingers door mijn anus dus dat zou dan wel niet lukken volgens Leo, “ Ik ga het toch proberen”, zei de barman.
Leo liet zijn broek zakken en zette zijn lul stevig tegen mijn anus en dankzij de voorbehandeling schoof hij traag mijn darm in, hij boog zich over me heen duwde zijn lul zo diep mogelijk in mijn darm en kneep met zijn beide handen stevig in mijn tieten. “Zo neuk je een dikzak”, lachte hij.
Leo stoten onder luid gekreun zijn lul hard op en neer in mijn darm,

Bram kwam voor me staan en liet zijn broek zakken en richtte zijn lul op mij en door me in mijn neus te knijpen opende ik mijn mond waar na Bram de hele inhoud van zijn blaas er in spoot ,“lekker Bert” ,terwijl Ik hoestte en proestte van al die urine.
Bram die al op springen stond was de volgende en stak zijn lul soepel door mijn anus “hij is inderdaad strak” merkte hij op terwijl hij met zijn hand naar mijn scrotum graaide en aan mijn lul trok die zowaar toch iets stijver werd. “Volgens mij krijg opa een erectie jongens”
Bram kwam klaar en spot ook zijn sperma in mijn darm.
De barman gaf zijn iPhone aan Leo en ruilde van plek met Bram hij stak zijn hand tussen mijn benen en greep naar mijn lul “Nou als dit alles is wat hij doet, noem ik dit geen erectie hij is trouwens wel nat van het voorvocht”. Daarna stak ook hij zijn lul in mijn darmen en begon me te berijden.
Nu was het grote moment daar waar niet allen de ik maar ook de andere naar uit gekeken, Sam kwam voor me staan haalde zijn al enorme slappe lul uit zijn broek en begon hem op te wrijven waardoor hij opstijfde en zeker een keer groter werd.
Allematig wat een lul had die gozer, hij kwam op me af en haalde zijn nu stijve lul een paar keer over mijn gezicht en veegde zo zijn voorvocht op me af.
Sam liep nu naar mijn reet om me met zijn harde lul op mijn dikke reet te slaan, hij zette zijn lul tegen mijn anus terwijl de anderen voor me kwamen staan om mijn reacties te bekijken.
Sam begon nu kracht te zetten op mijn anus , ik kneep mijn ogen dicht en liet horen dat het nu al pijn was terwijl hij nog niet door mijn sluitspier was Sam trok mijn bilnaad verder uit elkaar om meer ruimte te maken.
Sam begon met het stoten van zijn lul en de kop drong nu door mijn anus , allemachtig wat deed dat zeer wat ook door de andere werd opgemerkt ,”volgens mij huilt hij jongens” merkte Leo terecht op.
Leo liep naar Sam om daar wat close up beelden te maken hoe Sam zijn enorme lul die steeds verder mijn darm in schoof, ook hij begon me nu te berijden en haalde zijn lul langzaam op en neer.
Onder luid gekreun kwam Sam klaar haalde zijn lul uit mijn kont en spoot vervolgens zijn warme sperma uit op mijn rug ,”dat is nog eens een lading was de reactie van de anderen”
Het was ondertussen nacht geworden de barman maakte me los en verliet met de anderen de ruimte om aan de bar wat te drinken en het filmpje op de iPhone te bekijken
Met enige moeite van het lange hangen en een zere reet stond ik op en trok mijn ondertussen natte shirt naar over mijn hoofd naar beneden pakte mijn broek en trok die aan.
Ik liep de kamer uit de bar in waar de mannen die me allerlei complimentjes gaven. ,Kom nog eens terug opa Je was geweldig” ,“Me reet” antwoorde ik, Ik liep door naar de deur maar die zat op slot en de barman maakte zeker geen haast om te openen.
Uit eindelijk kwam hij toch en open de deur en gaf me een klap op mijn reet, “Je bent altijd welkom hier Bert kom nog eens langs” zonder iets te zeggen liep ik de nacht in op zoek naar mijn auto en dan snel naar huis.

New Comment




Show It Off